PROGRAMOK

12. Magyar Borok Bálja

2017. február 25-én immáron 12. alkalommal kerül megrendezésre a Magyar Borok Bálja, amelynek a Corinthia Budapest ad otthont. A rendezvény célja, hogy a magas minőségű magyar borokat hozzájuk méltó környezetben mutassa be exkluzív vendégeinek.



A borsort úgy állították össze, hogy felvonultassa azon hazai bortípusokat, amelyek mind belföldi, mind nemzetközi piacon megjeleníthetik a magyar minőségi borkínálatot. Szerepel benne tradicionális készítésű pezsgő, olaszrizling, kékfrankos, bordeaux-i típusú vörösbor, Tokaji desszertbor, és egy vendégbor is. Utóbbi, 2017-ben a furmint, amely őshonos magyar fajtaként már világviszonylatban is bizonyított és az asztalra most a Szepsy Pince jóvoltából kerül.

Báli vacsora (báli jegyet vásárlók számára)

Karfiolhab friss tonhaltatárral, korianderes édeskömény, avokádó
Grillezett Szent Jakab kagyló sült véres hurkával, kecskesajttal és hollandi mártással
Serpenyőben sült császárszalonna ánizsos sütőtökkrémmel, pácolt szilvával, tonkababos mártással
Serpenyőben sült őz hátszín paszternákpürével, mázas gesztenyével, kelbimbóval és aszalt vörösáfonya-mártással

Báli vacsora borsora

Pannonhalmi Apátsági Pincészet – Olaszrizling 2015
Szepsy – Hasznos Furmint 2013
Takler Borbirtok - Kékfrankos Réserve 2013
Gere Attila - Solus 2009
Holdvölgy Pincészet - Tokaji Aszú 2008

További információ:
http://borbal.hu/a-bal


« Vissza az előző oldalra
BORIGO ONLINE - Minden jog fenntartva 2021
PROGRAMOK

12. Magyar Borok Bálja

2017. február 25-én immáron 12. alkalommal kerül megrendezésre a Magyar Borok Bálja, amelynek a Corinthia Budapest ad otthont. A rendezvény célja, hogy a magas minőségű magyar borokat hozzájuk méltó környezetben mutassa be exkluzív vendégeinek.



A borsort úgy állították össze, hogy felvonultassa azon hazai bortípusokat, amelyek mind belföldi, mind nemzetközi piacon megjeleníthetik a magyar minőségi borkínálatot. Szerepel benne tradicionális készítésű pezsgő, olaszrizling, kékfrankos, bordeaux-i típusú vörösbor, Tokaji desszertbor, és egy vendégbor is. Utóbbi, 2017-ben a furmint, amely őshonos magyar fajtaként már világviszonylatban is bizonyított és az asztalra most a Szepsy Pince jóvoltából kerül.

Báli vacsora (báli jegyet vásárlók számára)

Karfiolhab friss tonhaltatárral, korianderes édeskömény, avokádó
Grillezett Szent Jakab kagyló sült véres hurkával, kecskesajttal és hollandi mártással
Serpenyőben sült császárszalonna ánizsos sütőtökkrémmel, pácolt szilvával, tonkababos mártással
Serpenyőben sült őz hátszín paszternákpürével, mázas gesztenyével, kelbimbóval és aszalt vörösáfonya-mártással

Báli vacsora borsora

Pannonhalmi Apátsági Pincészet – Olaszrizling 2015
Szepsy – Hasznos Furmint 2013
Takler Borbirtok - Kékfrankos Réserve 2013
Gere Attila - Solus 2009
Holdvölgy Pincészet - Tokaji Aszú 2008

További információ:
http://borbal.hu/a-bal


« Vissza az előző oldalra