PROGRAMOK

D-NAP, azaz egy tál dödölle!

Hagyományteremtő céllal indul idén a D-NAP(ok) gasztropiknik a Keszthely Yacht Kikötőben, melyen a Balaton neves és jellemzően regionális, helyi alapanyagokra építő éttermei és a Pannon Egyetem Burgonyakutatási Központja mindent a dödöllére tesznek fel.


A rendezvény középpontjában a burgonya lesz, a mini gasztrofesztiválon minden vendéglátó elkészíti a saját dödölléjét, valamint egy szabadon választott ételt, ahol az egyetlen kikötés, hogy fel kell hozzá használni keszthelyi nemesítésű burgonyát.

Lesznek még helyi termelők, burgonyakutatók, előadások, vagány borok és még vagányabb borászok, DJ Sosemvolt legjobb zenéi, gyerekeknek játszósarok, krumplinyomda, jó időben ugrálóvár.

Időpont:
március 25. 12.00-20.00
március 26. 12.00-20.00

Helyszín:
Keszthely Yacht Kikötő


« Vissza az előző oldalra
BORIGO ONLINE - Minden jog fenntartva 2021
PROGRAMOK

D-NAP, azaz egy tál dödölle!

Hagyományteremtő céllal indul idén a D-NAP(ok) gasztropiknik a Keszthely Yacht Kikötőben, melyen a Balaton neves és jellemzően regionális, helyi alapanyagokra építő éttermei és a Pannon Egyetem Burgonyakutatási Központja mindent a dödöllére tesznek fel.


A rendezvény középpontjában a burgonya lesz, a mini gasztrofesztiválon minden vendéglátó elkészíti a saját dödölléjét, valamint egy szabadon választott ételt, ahol az egyetlen kikötés, hogy fel kell hozzá használni keszthelyi nemesítésű burgonyát.

Lesznek még helyi termelők, burgonyakutatók, előadások, vagány borok és még vagányabb borászok, DJ Sosemvolt legjobb zenéi, gyerekeknek játszósarok, krumplinyomda, jó időben ugrálóvár.

Időpont:
március 25. 12.00-20.00
március 26. 12.00-20.00

Helyszín:
Keszthely Yacht Kikötő


« Vissza az előző oldalra