PROGRAMOK

Tállya Challenge 2017

A rendezvény különlegességét a festői környezetű Tállya település melletti bánya, és az azt körülvevő terület adja.


Monumentális, néhol már holdbéli kinézete egyedi és különleges élményt biztosít a két külön versenyszámot, a futást és a mountain bike távokat teljesítőknek. Tállya, a történelmi borvidék jellegének és az elmúlt tíz év fejlesztéseinek köszönhetően egyre kedveltebb turisztikai célpont.

A háromnapos versenyhétvége (2017. október 6-8.) alatt, kiegészítő programok, többek között dűlőtúra, vezetett borkóstolók és pincetúrák várják a sportolókat, előzetes bejelentkezés alapján.

A versenytáv 12km/1kör, ezt futva vagy mountain bike segítségével lehet megtenni. Palánkok, rámpák, mocsaras árkok, óriás munkagépek, kötélhálók és még jó néhány akadály várja a kalandfutás rajongóit, akiknek nem csupán az akadályok meghódítása, hanem a bajtársiasság, az akaraterő és kitartás megtapasztalása is felejthetetlen élményt nyújt a megmérettetés során. A kijelölt TC-RUN táv egyedül, illetve háromfős csapatban is teljesíthető.

A TC-BIKE egy egyedülálló mountain bike verseny, amely az aszfalt és extrém terepviszonyokat egyaránt magában foglalja a 12km-es táv alatt. A pálya olyan kerékpárral teljesíthető akadályrendszereket is tartalmaz, amely az országban egyedivé teszi a TC-BIKE pályavezetését. A kijelölt táv szintén egyedül, vagy akár háromfős csapatban is teljesíthető.

Bővebb információ és programok: www.tallyachallenge.hu

Az esemény promo videója: https://www.youtube.com/watch?v=rlb9m_QC4ms&feature=youtu.be

Az esemény időpontja: 2017. október 6-8.
Az esemény helyszíne: HU-3907 Tállya, Rákóczi út 23


« Vissza az előző oldalra
BORIGO ONLINE - Minden jog fenntartva 2013