PROGRAMOK

Gasztrohegy Badacsony

Tavaly ősszel indították el a Gasztrohegyet az egész évben nyitva tartó badacsonyi vendéglátóhelyek. Összefogásukkal itthon először valósult meg ilyen különleges gasztrotúra, a szervezők lelkesedése pedig a kezdetektől találkozott a vendégekével, így a kezdeményezés sikere folytatásra kötelezte őket.


Badacsonyban tehát októbertől áprilisig csúcsra járatják a szőlőhegyi gasztronómiát: 10 vendéglátóhely, 7 tematikus gasztrohétvége és a Badacsony egy olyan arca, amit csak ilyenkor, a nyugodtabb, alaposabb kóstolgatásra alkalmasabb évszakokban lehet igazán felfedezni. A vulkanikus borokhoz izgalmas ételeket álmodnak a hegy vendéglátói és mindenkit arra invitálnak, hogy ismerje meg fogásról fogásra, lépésről lépésre Badacsonyt.

A vendégek több lehetőség közül választhatnak: Az A la carte változatban a helyeket szabadon bejárva a vendégek teljesen önállóan teremthetik meg magaduknak személyre szabott útvonalukat. Az igazi „fesztivál hangulatért” a Gasztrohegy központi helyszínén, a Hotel Bonvinoban lehet kóstolópoharat és karszalagot venni (1500 Ft), mellé térképet is adnak. A barangolásban, kóstolásban segít az öt kóstolót tartalmazó, kedvezményes Gasztrohegy bérlet. (11 500 Ft) Ha valaki szeretne nagyobb csapattal közösen esetleg idegenvezetővel túrázni, pedig ott van a csoportos Gasztrokaland (16 500 Ft).
Gasztrohegy alkalmak: október 26-27., november 23-24., december 28-29., január 18-19., február 15-16., március 14-15., április 4-5.
Az idei részvevők: Hableány, Laposa Birtok terasz, Pláne Badacsony borterasz, Bonvino Borbár, Kisfaludy-ház, Tilia Borvendéglő, Istvándy Birtok és Borműhely, Borbarátok Vendéglő, Tölgyes kúria, Vánkos.

További info: facebook.com/gasztrohegybadacsony/


« Vissza az előző oldalra
BORIGO ONLINE - Minden jog fenntartva 2021
PROGRAMOK

Gasztrohegy Badacsony

Tavaly ősszel indították el a Gasztrohegyet az egész évben nyitva tartó badacsonyi vendéglátóhelyek. Összefogásukkal itthon először valósult meg ilyen különleges gasztrotúra, a szervezők lelkesedése pedig a kezdetektől találkozott a vendégekével, így a kezdeményezés sikere folytatásra kötelezte őket.


Badacsonyban tehát októbertől áprilisig csúcsra járatják a szőlőhegyi gasztronómiát: 10 vendéglátóhely, 7 tematikus gasztrohétvége és a Badacsony egy olyan arca, amit csak ilyenkor, a nyugodtabb, alaposabb kóstolgatásra alkalmasabb évszakokban lehet igazán felfedezni. A vulkanikus borokhoz izgalmas ételeket álmodnak a hegy vendéglátói és mindenkit arra invitálnak, hogy ismerje meg fogásról fogásra, lépésről lépésre Badacsonyt.

A vendégek több lehetőség közül választhatnak: Az A la carte változatban a helyeket szabadon bejárva a vendégek teljesen önállóan teremthetik meg magaduknak személyre szabott útvonalukat. Az igazi „fesztivál hangulatért” a Gasztrohegy központi helyszínén, a Hotel Bonvinoban lehet kóstolópoharat és karszalagot venni (1500 Ft), mellé térképet is adnak. A barangolásban, kóstolásban segít az öt kóstolót tartalmazó, kedvezményes Gasztrohegy bérlet. (11 500 Ft) Ha valaki szeretne nagyobb csapattal közösen esetleg idegenvezetővel túrázni, pedig ott van a csoportos Gasztrokaland (16 500 Ft).
Gasztrohegy alkalmak: október 26-27., november 23-24., december 28-29., január 18-19., február 15-16., március 14-15., április 4-5.
Az idei részvevők: Hableány, Laposa Birtok terasz, Pláne Badacsony borterasz, Bonvino Borbár, Kisfaludy-ház, Tilia Borvendéglő, Istvándy Birtok és Borműhely, Borbarátok Vendéglő, Tölgyes kúria, Vánkos.

További info: facebook.com/gasztrohegybadacsony/


« Vissza az előző oldalra