BORIGO - Középpontban a bor - Online bormagazin
GASZTRONÓM

Blazsovszky Péter sommelier, Babel.
60-féle bor poharaztatva is elérhető, de az ételeket is érdemes kipróbálni.
Nem csak a neve vicces: finom is!
Új receptek, új színek, új ízek - ételek és borok az ünnepekre!
52 hely, ahová el kell menned 2017-ben.
20 hazai kisüzemi sörfőzde legkiválóbb söreire szavazhattak a fogyasztók.
Nemesné Barbara, az Óbor Étterem konyhafőnöke.
Rácz Jenő nem maradt rejtve látványkonyhájában.
Tudni kell időben lekanyarodni a Káptalantótiból a Balaton felé vezető úton.
A sármos olasz espresso.
Megújul a Feneketlen-tó közelében található olasz delikátbolt.
Májustól a Budai Várban is lehet Jamie Olivernél vacsorázni.
Megnéztük, hogy milyen borokkal ismerkedhettek meg Európa vezető séfei!
Cikkünkben néhány különleges étel mellé ajánlunk borokat, hogy kicsit feldobjuk a helyenként unalmas húsvéti menüt!
A franciás hangulatú budai Lamb and Leo Bistro kifinomult ételei mellett komoly és egyedi borválasztékkal is várja vendégeit.
Ízekkel és hangulattal töltődik a Belvárosi Piac.
A Balcsi télen is nyitva
Kiválasztották a legjobb magyar séfeket és megismertük a verseny két kötelező hús- és halalapanyagát.
Adunk néhány ötletet, hogy melyik ételhez milyen bor kerüljön az ünnepi asztalra!
Beszélgetés Cserna-Szabó Andrással.

Archívum >>

BORIGO ONLINE - Minden jog fenntartva 2013