PROGRAMOK

XXII. Magyar Borok Útja Rallye

Menj el barátaiddal a nyár legexkluzívabb autós élménytúrájára, és fedezd fel Magyarország legjobb borvidékeit négy keréken! Idén 22. alkalommal rajtol a Magyar Borok Útja Rallye!


A hagyományokhoz híven, a nyár utolsó hétvégéjén, augusztus 25-én indul útjára a mezőny, hogy a verseny eddigi történetében kevésbé látogatott területre, a Soproni Borvidékre is elautózzon. Az út során érinteni tervezik az Etyeki és a Pannonhalmi Borvidéket is, valamint a Fertő-tó osztrák oldalára is látogatást terveznek. A jelentkezés már elindult! Érdemes mielőbb regisztrálni, hogy le ne maradj a rajtról!

A rendezvény célja, hogy a borkedvelőkkel megismertessék hazánk szebbnél szebb tájait, pincészeteit a közlekedésbiztonságot és a felelősségteljes alkoholfogyasztást. A Rallye „a mindenki tegeződik” alapelvre épül, így a felhőtlen kikapcsolódás olyan üzleti kapcsolatok, barátságok kiépítését alapozza meg, amelyre a mindennapi nagyvárosi légkör nem nyújt lehetőséget. A három napos verseny alatt számos szakmai kapcsolat és barátság jön létre.
A sofőrök az „iszik vagy vezet” elv szem előtt tartásával soha nem fogyaszthatnak alkoholt egészen addig, amíg a kijelölt napi táv teljesítése után le nem teszik a slusszkulcsot. Persze nélkülözniük nekik sem kell, hiszen a pincészetektől a versenyzők ajándékba kapnak egy-egy üveg bort. A KRESZ szabályairól nem feledkezhet meg senki. A versenyzők többször számíthatnak szondáztatásra és traffipaxra.


« Vissza az előző oldalra
BORIGO ONLINE - Minden jog fenntartva 2013